Esports

Kyle Smith es queda sense moto a quatre dies de volar a Austràlia

Kyle Smith
Kyle Smith

Smith va ser campió d’Europa de Supersport en 2019, i encara que compta amb molta experiència en el certamen no correrà aquest 2020 per falta de pressupost en l’equip.

Fa un mes van eixir les llistes d’inscrits de les tres categories de WorldSBK. En el cas del Pedercini Racing en la màxima cilindrada apareixia una plaça que encara no tenia amo, a pesar que Jordi Torres i Lorenzo Savadori estigueren assegurats per a competir amb una Kawasaki aquesta temporada. En Supersport se suposava que correrien Kyle Smith i Ayrton Badovini, però la separació de l’equip amb el patrocinador principal (Global Service Solutions – GSS) va fer que totes les idees s’esvaïren.

Torres i Savadori ja s’han buscat alguna cosa en el que treballar, i en el cas de Kyle Smith i Ayrton el patrocinador els va assegurar un lloc en Supersport amb un projecte separat de Pedercini, és a dir, un equip creat per GSS. Al novembre tot estava bé, just quan començava la pretemporada, però el contracte de Smith mai va arribar a pesar que li digueren que quan l’estructura estiguera donada d’alta tindria tot a la seua disposició.

No obstant això, ahir va rebre un missatge on des de GSS li van confirmar que no competirien enguany en WorldSSP, quedant-se Kyle sense un seient malgrat l’experiència i el potencial que té. Tots aquests successos els ha comptats el propi Kyle en un comunicat publicat al migdia de hui.

“Vull anunciar que enguany no començaré la temporada en el Mundial de World Supersport amb Global Service Solutions a causa d’uns problemes amb el sponsor. Tot semblava estar llest per a la temporada 2020 fins a novembre de l’any passat, en la presentació oficial de l’equip en l’EICMA, on trobem que el Team Pedercini Racing i el principal sponsor, Global Service Solutions, partien camins i arrancarien el 2020 per separat.

Des d’aquest moment, GSS decideix muntar la seua pròpia escuderia i promet una moto i equip competitius per al Mundial de World Supersport 2020. Fins al dia d’ahir, GSS ha estat dient setmana rere setmana que el contracte per a 2020 arribaria tan prompte com la nova societat estiguera donada d’alta.

Ahir, 19 de febrer del 2020, vaig rebre un email dient que Global Service Solutions no començarà la temporada de World Supersport 600, desitjant-me el millor en el futur i molt d’èxit, això 4 dies abans de volar a Austràlia”

Amb aquesta mala notícia ha començat Kyle Smith el seu 2020, admetent al final del comunicat que està disponible per a substituir qualsevol pilot, i fins i tot disponible per a tot equip que oferisca un lloc. I és que, hem de recordar que té dos fills i quedar-se sense moto a hores d’ara no és plat de bon gust.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 20 de febrer de 2020 a la web www.motosan.es


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?