Esports

Kyle Smith estrena el mundial de Supersport amb un 8é lloc a Austràlia

Kyle Smith
Kyle Smith

La primera prova del Campionat del Món FIM Supersport de motociclisme que va tindre lloc diumenge passat 25 de febrer a Austràlia, va comptar amb la participació de Kyle Smith, pilot estretament vinculat a Benissa.

Aquest campionat, un dels més competits que se celebren en motociclisme, es caracteritza per la igualtat entre els pilots, que, com a Austràlia, es decideixen després d’una renyida disputa.

Smith, que afronta el campionat integrat dins de l’escuderia GEMAR Team Lorini, va finalitzar la prova en un destacat vuité lloc després de nombrosos incidents que van condicionar la competició i que van donar com a triomfador a Lucas Mahias (GRT Yamaha Official WorldSSP Team).

El pilot criat a Benissa disputarà totes les proves del campionat, afrontant la següent cita del Campionat 2018 en el Round Motul de Tailàndia, del 23 al 25 de març.

Els aficionats que desitgen veure de prop les evolucions de Kyle Smith tenen una cita en Motorland Aragó el pròxim 15 d’Abril, a la prova que es celebra al nostre estat.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?