Esports

Héctor Benavent entra en la selecció valenciana que competirà en el Campionat d’Espanya de Minibàsquet

La selecció valenciana masculina de bàsquet
La selecció valenciana masculina de bàsquet

Héctor Benavent, jugador aleví de l’Escola Municipal de Bàsquet de Benissa, ha quedat seleccionat per a formar part de la Selecció Autonòmica de bàsquet, combinat que participarà en l’últim entrenament que tindrà lloc el dijous 22 de març al Pavelló Poliesportiu Palau Sant Pere de Benissa. En finalitzar l’entrenament viatjaran, després de sopar a Benissa, cap a San Fernando (Cadis) on tindrà lloc el Campionat d’Espanya de Minibàsquet 2018.

Des de la Regidoria d’Esports s’informa que l’entrenament serà a la pista central i qualsevol persona podrà assistir al mateix, on es veuran als millors jugadors i jugadores nascuts l’any 2006 de tot el País Valencià.

Héctor Benavent ha anat superant les diverses convocatòries i ja forma part de la Selecció Valenciana després d’una bona temporada amb el seu equip de l’Escola Municipal de Bàsquet, l’Aleví mixt del 2006 que juga en la categoria Preferent i que en la segona fase de la lliga, ocupen la segona posició després d’un balanç de 8 victòries i 2 derrotes.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?