Esports

Bàsquet: La benissera Anna Paula jugarà amb la selecció valenciana

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 28 de març de 2009:

La jove jugadora de l’Escola Municipal de Bàsquet de Benissa (EMB), Anna Paula, serà una de les integrants de la selecció valenciana que competirà en el Campionat d’Espanya Aleví que es disputarà al mes d’abril a San Fernando (Cadis).

Paula forma part de la generació del 97 i juga als equips aleví i infantil de l’EMB de Benissa.

Des de la temporada 2007-2008, Anna ha sigut una de les fixes en el programa de tecnificació de la Federació Valenciana de Bàsquet dins de l’habitual preselecció aleví de primer any.

Aquesta temporada ha continuat en el programa fins arribar a la preselecció de 15 jugadores, d’on eixirà la llista definitiva de dotze.

Anna ha destacat en els últims partits de preparació disputats a Benissa contra Paidos-Dénia, o a Dénia, davant la Selecció de Múrcia, finalitzant amb 22 punts en el seu haver, esdevenint la màxima anotadora de l’equip.

Al mes d’abril comença el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques a San Fernando, i la Selecció Valenciana, entrenada per Ana Belén Álvaro, té com a objectiu, repetir l’èxit aconseguit en l’última edició, on les valencianes van finalitzar en la tercera posició, imposant-se a Madrid, en un campionat dominat per la Selecció Catalana, que va guanyar la final sobre Andalusia.

Cal assenyalar, per altra banda, que el Paidos Dénia femení va perdre el seu últim partit de lliga davant el Vila-real (50-58) i el diumenge, a les 12.00, començarà la segona volta de la lliga al pavelló dianenc davant el conjunt valencià del Col·legi Calasanz.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?