Esports

El dissabte se celebra el bàsquet al carrer amb la participació de vora 400 escolars

Aquest proper dissabte dia 25 de febrer se celebrarà a Benissa el “Bàsquet al Carrer 2006”, una competició de 3×3 que patrocina PAMESA VALÈNCIA a la qual acudiran xiquets i xiquetes de tota la comarca. En aquesta activitat, que es desenvoluparà al Col·legi Manuel Bru, participaran un total de 91 equips, el que suposa una xifra de més de 380 xiquets i xiquetes d’edats compreses entre els 8 i 13 anys, dividits en tres categories: infantil, aleví i benjamí. Els equips podran ser masculins, femenins i mixts.

La competició durarà de 9 a 14 hores. Tots els participants rebran una samarreta oficial de “Bàsquet al Carrer” i als tres primers classificats se’ls obsequiarà amb trofeus i medalles i seran convidats a participar en la fi de festa que es disputarà a València el 10 de juny. Els guanyadors del torneig gaudiran d’un viatge a un parc temàtic, material esportiu, trofeus i medalles.

L’activitat ha estat presentada aquest matí en roda de premsa, a la qual han assistit el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, el regidor d’esports, Paco Montagut, el coordinador escola del Pamesa València, Fran Adell, un dels monitors del programa, Rafa Termis i el president del Club Bàsquet Benissa, Oscar Bordes. Segons ha declarat Fran Adell, aquesta activitat té com a objectius promocionar el bàsquet en l’àmbit de la comunitat, aconseguir que el màxim nombre de xiquets i xiquetes juguen al bàsquet i identificar la societat valenciana i l’afició amb aquest club.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?