Esports

Tres alumnes de l’EM Bàsquet de Benissa participen en les jornades de tecnificació de la Federació valenciana de Bàsquet

Hector Benavente,   Alba Soler i Vicent Tent
Hector Benavente, Alba Soler i Vicent Tent

L’Escola Municipal de Bàsquet, compta amb 3 alumnes, Héctor Benavente, Alba Soler i Vicent Tent, que han sigut triats per a participar en les Jornades de Tecnificació de la Federació Valenciana de Bàsquet que s’estan celebrant al Pavelló Poliesportiu del Campello.

Han hagut de superar un exigent procés de selecció en el qual van participar un total de 90 xiquets, dels quals van quedar 34 de tota la província. Cal assenyalar que és l’escola o club més representat de la comarca de la Marina Alta, seguida pel Club Joventut de Xàbia amb un representant.

Es tracta d’entrenaments dirigits a xiquets i xiquetes nascuts l’any 2006 i que tenen una continuïtat fins finals del mes de maig. La periodicitat dels entrenaments és cada 15 dies, i són convocats per la federació. En el cas de Benissa, el coordinador de l’Escola Municipal de Bàsquet, Rafa Termis, ho posa en coneixement dels pares. Aquest grup de xiquets donen continuïtat a les també alumnes de l’EM Bàsquet, Laura Ausina i Laura Vargas, que van ser seleccionades el curs passat.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?