Esports

La Federació autonòmica de Bàsquet organitzarà a Benissa una jornada de detecció de jugadors alevins

Jornada de detecció de jugadors alevins
Jornada de detecció de jugadors alevins

Aquest diumenge 11 de novembre pel matí, la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana realitzarà a Benissa una jornada tècnica de detecció de jugadors alevins de bàsquet.

En l’activitat estan convidats a participar tots els jugadors i jugadores que compten amb especials qualitats per a la pràctica del bàsquet, i els clubs del qual o entitats esportives consideren que compten amb opcions de poder integrar-se en el grup de treball que començarà a preparar el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Minibasket.

L’entrenament en categoria masculina es farà de 10.30 a 12.15, i en categoria femenina de 12.15 a 14.00h. Per a poder assistir a l’activitat serà necessari haver-se inscrit prèviament mitjançant la web  www.fbcv.es, i els participants hauran de vestir l’equipació del seu club per a així facilitar la seua identificació durant la sessió.

Presentació del Club Bàsquet Benissa. Temporada 2012/2013

Un dia abans, el dissabte 10 de novembre a les 18.30h, tindrà lloc al Palau Sant Pere la presentació dels equips federats del Club Bàsquet Benissa. Abans, a les 17.00h jugarà l’equip junior femení autonòmic G.E. Fernandez Consulting Benissa contra el Club Bàsquet Pego, i després a les 19.00h jugarà l’equip sènior masculí 1a Zonal G.D. Perfiles Pleck Benissa contra el C.B. Carolinas d’Alacant.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?