Esports

Les preseleccions alevins masculina i femenina de bàsquet valencianes s’entrenen al Palau Sant Pere

La prelesecció de bàsquest valencià femenina aleví
La prelesecció de bàsquest valencià femenina aleví

El Palau Sant Pere de Benissa va acollir, el passat diumenge 16 de febrer, les joves promeses del bàsquet valencià en una doble sessió d’entrenament, a la qual van assistir els 15 xics i 15 xiques que aspiren a representar el País Valencià en el Campionat, formant part de les seleccions aleví masculina i femenina.

Després d’haver estat ja a Paterna, Ondara i el Genovés, la preselecció aleví valenciana prosseguirà la seua preparació, que inclou doble sessió de treball en horari d’11.00 a 13.00 i de 16.30 a 18.30. Els entrenaments es van desenvolupar en les 3 pistes de bàsquet amb les que compta el Palau Sant Pere

Benissa tornarà a ser la seu de la preselecció aquest diumenge 23 de febrer, en el que serà l’últim entrenament abans que comencen les concentracions del mes de març. Per la vesprada es disputaran uns partits amistosos entre els preseleccionats i equips de clubs de la província. Després quedaran únicament 12 jugadors i jugadores que seran els que comencen les concentracions del mes de març, que tindran la seua seu a la província de Castelló.

El director esportiu de la FBCV, Israel Sanchis, va estar en l’entrenament i va conversar amb membres del Club Bàsquet Benissa, interessant-se pels xiquets i joves que practiquen bàsquet a Benissa així com del desenvolupament de la temporada dels equips federats. Com a curiositat, va assenyalar que segons el seu parer la nova pista de bàsquet del Palau Sant Pere era la millor del País Valencià per a realitzar entrenaments de bàsquet en equips de formació.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?