Esports

Inauguren les obres d’ampliació i remodelació del Palau Sant Pere

Parlament del batle a la inauguració de les obres del Palau Sant Pere
Parlament del batle a la inauguració de les obres del Palau Sant Pere

Aquest matí ha tingut lloc la inauguració de les obres d’ampliació i remodelació del Poliesportiu Palau Sant Pere de Benissa, a la qual ha assistit la Consellera de Turisme, Cultura i Esports, Lola Johnson, acompanyada del batle de Benissa, Juan Bautista Roselló i del regidor d’Esports, Arturo Poquet.

Les obres han consistit en l’ampliació i reforma de l’edifici destinat a pavelló poliesportiu i s’ha construït una pista esportiva coberta, de forma rectangular i dimensions exteriors 32.30×19.85m. També s’ha dut a terme la reforma dels vestuaris del pavelló situats sota les graderies i s’ha remodelat l’espai proper a la sala de calderes construint-se uns nous vestuaris col·lectius i uns altres vestuaris amb condícia per a àrbitres i monitors adaptats per a l’ús per a persones amb mobilitat reduïda.

L’obra es va adjudicar a l’empresa Saico per un pressupost de 714.658,68 € finançats per la Conselleria d’Esports, la Diputació i l’Ajuntament, a tres parts iguals de 238.219,56 euros. El projecte ha sigut dissenyat per l’arquitecta María Tárrega Ribes.

Visita al gimnàs del Palau Sant Pere
Visita al gimnàs del Palau Sant Pere

Tant el batle com la Consellera han comentat que es tracta d’unes modernes instal·lacions on s’oferiran uns serveis esportius de qualitat i avantguarda.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?