Esports

Presenten les escoles esportives al Palau Sant Pere

Presentació de les escoles esportives del curs 2010-11
Presentació de les escoles esportives

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló i el regidor d’Esports, Paco Montagut, van ser els encarregats de presentar les diferents Escoles Esportives 2010/2011, que van iniciar les activitats recentment al Palau Sant Pere.

Les escoles esportives permeten que els xiquets s’inicien i desenvolupen els coneixements tècnics i tàctics de l’esport corresponent i a més, els transmet valors com l’esforç personal, el companyerisme, el treball en equip, el sacrifici, la responsabilitat o la disciplina i també hàbits saludables.

Van desfilar els components de les escoles de bàsquet, futbol, futbol sala, iniciació esportiva i pilota valenciana. Després es va presentar l’escola de gimnàstica rítmica i la de voleibol.

D’altra banda, l’escola municipal de karate es presentarà el dia 13 de novembre coincidint amb la celebració d’un curs de karate a Benissa.

En finalitzar es va obsequiar a tots els alumnes amb una samarreta d’entrenament, que podran utilitzar al llarg de la temporada. L’acte va comptar amb una nombrosa assistència de familiars dels xiquets i xiquetes.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?