Esports

Presenten les escoles esportives al Palau Sant Pere

Juan Bautista Roselló durant la presentació de les escoles esportives 2011/2012
El batle durant la presentació de les escoles esportives

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló i el regidor d’Esports, Arturo Poquet, van ser els encarregats de presentar les escoles esportives 2011/2012, que van iniciar les seues activitats recentment al Palau Sant Pere.

Les escoles esportives permeten que els xiquets s’inicien i desenvolupen els coneixements tècnics i tàctics de l’esport corresponent i a més, els transmet valors com l’esforç personal, el companyerisme, el treball en equip, el sacrifici, la responsabilitat o la disciplina i també hàbits saludables.

En primer lloc van desfilar els components de les escoles de Futbol, Iniciació Esportiva i Pilota Valenciana. Després es van presentar l’Escola de Gimnàstica Rítmica, la de Voleibol, la de Karate, Bàsquet i finalment la de Futbol Sala. En total, 371 alumnes repartits entre totes aquestes disciplines, en les quals aprenen i es diverteixen gràcies al treball dels monitors.

En finalitzar es va obsequiar a tots els xiquets i xiquetes amb una samarreta d’entrenament, que podran utilitzar al llarg de la temporada. L’acte va comptar amb una nombrosa assistència de familiars dels xiquets i xiquetes.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?