Esports

El benisser Héctor Benavent entrena de nou amb la Selecció Valenciana de bàsquet aleví

Hector Benavent
Hector Benavent

Héctor Benavent Monserrat, jugador aleví de l’Escola Municipal de Bàsquet de Benissa, va participar aquest passat cap de setmana en una sessió d’entrenament inclosa en el Pla de Formació Continua per a entrenadors de la FBCV, concretament al Pavelló Municipal de Moixent.

En aquesta sessió, el seleccionador aleví de la FBCV, Adrián Silla, va fer partícips als tècnics del treball que s’estan desenvolupant en aquesta fase de preparació del Campionat d’Espanya de Minibasket. Més específicament, l’entrenament es va centrar en els conceptes de triangle i balanç defensiu, i en l’eixida de pressió i l’ocupació d’espais.

Héctor Benavent ha anat superant les diverses convocatòries i ja forma part de la següent, que tindrà lloc el diumenge 4 de febrer. Junt amb un jugador d’Elx, són els únics de la província d’Alacant en la preselecció. En el darrer mes, han caigut altres tres jugadors de la convocatòria i ell es manté en el grup, a l’espera del darrer descarte, ja que han sigut convocats 13 i únicament 12 jugadors formaran part del grup que participarà en el campionat d’España de minibàsquet.

El seleccionador ha contactat amb l’Escola Municipal de Bàsquet i el seu coordinador Rafa Termis, qui mantenen una relació directa per conéixer les tasques que Héctor i el seu equip duen endavant aquesta temporada. L’Equip aleví és entrenat per Pau Estalrich, monitor de l’escola municipal de bàsquet, i participa en la segona competició, la de preferent, més important de la categoria aleví. De moment, en la fase de disputa del títol conten els seus partits per victòries. Héctor Benavent forma part d’aquest equip que està format per xiquets i xiquetes nascuts l’any 2006.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?