Esports

El Memorial Augusto Brunet X Trofeu CN Les Bassetes va tindre lloc el passat cap de setmana

Un moment de la competició del  X Trofeu Club Nàutic Les Bassetes 2011
Un moment de la competició

El Memorial Augusto Brunet X Trofeu Club Nàutic Les Bassetes va tindre lloc el cap de setmana passat en aigües de Calp i Benissa. Aquesta és una prova autonòmica important per a la classe catamarà que va comptar amb gran afluència de catamarans procedents de tot el País Valencià i Catalunya, arribant a la xifra de 13 catamarans tripulats per una trentena participants en aquesta desena edició del trofeu.

El dissabte, per afegir més atractiu a la competició, les condicions climatològiques no eren molt favorables, poc de vent i mar de fons, però les ganes dels participants per competir i la millora posterior de les condicions van fer d’aquesta jornada un dia perfecte. Les proves van donar començament a l’hora prevista disputant-se íntegrament segons les instruccions de regata. La classificació general del dissabte indicava possibles guanyadors.

Lliurament de trofeus del X Trofeu Club Nàutic Les Bassetes 2011
Lliurament de trofeus

Liderava Aude Trabach i Javier Lemos en la classe Hobie 16 i Juan Carlos Albelda i Carles Albelda en Interseries.

El diumenge 17 d’abril les condicions meteorològiques van ser immillorables, sol, mar plana i rafegues de vent de fins a 14 nusos i no baixant de 7 nusos. Després de comprovacions en el camp de regates el Comitè va donar començament a les proves que es van desenvolupar amb temps i total normalitat.

La Classificació General quedava de la següent forma:

CLASSE HOBIE 16

1r classificat: Aude Trabach i Javier Lemos
CV POBLA MARINA

2n classificat: Juan Antonio Llabrés i Ana Tomás
CV UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE VALÈNCIA

3r classificat: Sandiaskippas.com tripulat per Marc Jovani i Rocío Piris
CN CULLERA

CLASSE INTERSERIES

1r classificat: ÍTACA PRO tripulat per Juan Carlos Albeda i Carles Albelda
CN LES BASSETES

2n classificat: TROMPALÁPIZ tripulat per Pascual Blanco i Carina Gimeno
CN LES BASSETES

3r classificat: NACRA 5.0
CN LES BASSETES

En finalitzar les proves, es va oferir un menjar d’agraïment als participants en el qual es va comptar amb la presència del president sr. Pedro Martínez Ortolá, el Regidor de Turisme de Benissa sr. Fco. Javier Estupiñá i amb el sr. Miguel Sánchez, en representació de la FVCV.

En acabar el menjar, es van lliurar els trofeus als primers classificats de cada classe. Enguany, l’esdeveniment portava l’àlies de “MEMORIAL AUGUSTO BRUNET” en homenatge al nostre amic mort, per la qual cosa el sr. gerent Francisco Cabrera mitjançant unes paraules va recordar la seua trajectòria professional i la petjada tan important que ha deixat al món de la vela i en tots nosaltres. A continuació, el sr. President Pedro Martínez Ortolá va fer lliurament a la família d’una placa commemorativa, un moment molt emotiu per a tots els presents. La FVCV, de mans del seu gerent sr. Miguel Sánchez, també va voler recordar-lo mitjançant el lliurament a la família, de l’Emblema de la FVCV.

Per part dels participants, es van oferir unes paraules d’agraïment a l’organització i a continuació, el sr. Francisco Cabrera va agrair a tots la seua presència i va donar per conclosa la desena edició del trofeu.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?