Esports

El cap de setmana que ve tindrà lloc el IX Trofeu Club Nàutic Les Bassetes

Cartell del IX Trofeu CN Les Bassetes 2010
Cartell de la competició

El Club Nàutic Les Bassetes organitza el cap de setmana que ve, dissabte 17 i diumenge 18 d’abril, el IX Trofeu CN Les Bassetes, prova autonòmica de catamarà.

S’espera una gran afluència, amb participants de tot el País Valencià. La prova està reservada a la Classe Catamarà. Les inscripcions s’emplenaran a l’oficina de regates abans de les 11.00h del dissabte 17 d’abril, es registraran els participants, se’ls lliurarà samarretes de l’esdeveniment i les instruccions de regata i a les 12.00h començaran les proves. En acabar aquestes, s’oferirà un pícnic per a recarregar energies i amb ajuda del personal del Club Nàutic s’encallaran els catamarans.

El Diumenge 18 d’abril a les 09.00h s’oferirà un desdejuni als participants i posteriorment a les 11.00h continuaran les proves.

L’esdeveniment conclourà amb el lliurament de trofeus a les 15.30h pel sr. president Pedro Martinez Ortolà i a continuació tindrà lloc un dinar al Restaurant Timón situat a la 1a planta de l’edifici social. Cal destacar que els trofeus estan fets a mà i que es realitzen per al Trofeu CN Les Bassetes.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?