Esports

Vela: El VI Trofeu Club Nàutic Bassetes es farà el cap de setmana vinent

El cap de setmana vinent, 10 i 11 de juny, tindrà lloc el VI Trofeu Club Nàutic Bassetes al club nàutic. Aquesta prova té caràcter de prova autonòmica de catamarà i és classificatòria per a l’equip autonòmic.

Al trofeu s’han inscrit 40 participants que participen en 20 catamarans. En aquesta prova es podran veure catamarans de classe Hobie 16, Classe A, Formula 18 , Dart 18 i de classe Hobie Cat FXONE.

Entre els participants hi ha el Juan Antonio Llabrés Llabrés, actual secretari nacional de la classe catamarà, i Artemio Payá, secretari de la classe catamarà de la Federació de Vela del País Valencià. A més, hi ha participants de totes les edats i parts del País Valencià.

Assistiran des de l’Escola de Vela de Benicàssim (Castelló), del Real Club Nàutic de València, del Real Club de Regates d’Alacant, del Club Nàutic de Dénia, del Club de Vela de la Universitat Politècnica de València, CN d’Altea, CN Santa Pola, així com de diverses localitats.

L’acte comptarà també amb la presència d’autoritats de l’ajuntament de Benissa i de la Federació de Vela del País Valencià.

El trofeu es divideix en 6, 3 per al dissabte i 3 per al diumenge. A l’acabament de la regata se servirà un esmorzar a tots els participants i autoritats i es farà el lliurament dels trofeus, que seran per als 3 primers classificats de cada classe: la Classe A, Hobie 16, Intersèries, i Hobie Cat Getaway.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?