Esports

El cap de setmana passat es va celebrar el IX Trofeu Club Nàutic Les Bassetes

Camp de regates del IX Trofeu Club Nàutic Les Bassetes
Camp de regates

El passat cap de setmana, 17 i 18 d’abril, va tindre lloc el IX Trofeu CN Les Bassetes disputat en aigües de Benissa. A les instal·lacions del Club Nàutic Les Bassetes es van congregar un nombre considerable de catamarans procedents de tot el País Valencià, des de Cullera, Gandia, València, Dénia, etc. L’esdeveniment amb categoria de prova autonòmica de catamarà puntuable per al Campionat Autonòmic es va dividir en 2 classes, classe HOBIE 16 i INTERSÈRIES.

Entre els participants es va comptar amb la presència de destacats i experimentats esportistes de classe catamarà com Juan Antonio Llabrés.

El dissabte després de realitzar les mesures oportunes de vent van començar les proves a l’hora prevista, les 12.00 h, es va donar l’avís d’eixida i tots els participants es van fer a la mar amb destinació al camp de regates. Durant el desenvolupament de les proves no va haver cap incident i les condicions meteorològiques van fer possible celebrar fins a 4 mànigues en ambdues classes. En finalitzar les proves i per a reposar forces es va oferir un berenar als participants.

Participants al IX Trofeu Club Nàutic Les Bassetes
Participants

La classificació general del dissabte ja indicava possibles guanyadors. En classe HOBIE 16 liderava Aude Trabach i Javier Lemos i en classe Intersèries Juan Carlos Albelda i Carles Albelda, però calia esperar a l’endemà per a la decisió final.

El diumenge de matí s’apreciava una absència de vent considerable, amb força 3 a 5 nusos i una mar gairebé plana, pel que es podia predir un possible ajornament de les proves. Després del desdejuni de participants al local social es va posar tot en marxa i els equips, però arribada l’hora d’eixida a les 11.00 es va donar l’avís de retard de proves fins les 13.00. Arribada l’hora límit i després de diverses mesures de vent al camp de regates es va haver d’ajornar per segona vegada, fins que a les 14.30 es va donar per anul·lades les proves del diumenge.

La Classificació General quedava de la següent forma:

CLASSE INTERSÈRIES

  • 1r Classificat: Juan Carlos Albelda i Carles Albelda (CN LES BASSETES)
  • 2n Classificat: Lucía Albelda i Caridad Gimeno (CN LES BASSETES)
  • 3r Classificat: Pascual Blanco i Juan Esplugues (CN LES BASSETES)

CLASSE HOBIE 16

  • 1r Classificat: Aude Trabach i Javier Lemos (POBLA MARINA)
  • 2n Classificat: Marc Jovani i Jessica Romero (CN CULLERA)
  • 3r Classificat: Juan Antonio Llabrés i M José Gutiérrez (CV. Universitat Politècnica de València)

A les 15.00 es va donar pas al menjar d’agraïment als participants en el Restaurant Timón i després de finalitzar i per a tancar el IX “Trofeu CN Les Bassetes” va tindre lloc el lliurament de trofeus, el qual va ser presidit pel regidor de Turisme de Benissa, sr. Francisco Javier Estupiñá, així com per diversos membres de la Junta Directiva.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?