Esports

El pròxim cap de setmana tindrà lloc el Memorial Augusto Brunet, X Trofeu CN Les Bassetes

Cartell del X Trofeu Club Nàutic Les Bassetes de 2011
Cartell del Trofeu

El Club Nàutic Les Bassetes organitzarà el cap de setmana vinent, dies 16 i 17 d’abril, el Desé Trofeu Club Nàutic Les Bassetes que enguany serà en memòria d’Augusto Brunet.

La prova està reservada a la classe catamarà i s’espera una gran afluència, amb participants procedents de tot el País Valencià. Les inscripcions s’emplenaran en l’Oficina de Regates abans de les 11.00 del dissabte 16 d’abril, es procedirà al registre de participants, lliurament d’obsequis de l’esdeveniment i de les instruccions de regata i una hora més tard, a les 12.00h, començaran les proves. En finalitzar les proves s’oferirà un pícnic per a recarregar energies.

El diumenge, dia 18 d’abril, a les 09.00h s’oferirà un desdejuni als participants i posteriorment, a les 11.00, les proves. En finalitzar les proves s’oferirà un menjar als participants i autoritats presents en el restaurant situat en 1a planta de l’edifici social.

L’esdeveniment conclourà a les 16.30h amb el lliurament de trofeus de mans del sr. president Pedro Martínez Ortolá i el lliurament d’una placa commemorativa als fills d’Augusto Brunet González. Per a més informació poden visitar lapàgina web www.cnlesbasetes.com apartat d’Esdeveniments.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?