Esports

El Cicle Descobreix la Nostra Comarca visita la costa de Xàbia el pròxim 18 de febrer

Ruta per la costa de Xàbia
Ruta per la costa de Xàbia

El cicle DESCOBREIX LA NOSTRA COMARCA 2017/2018 continua la nova temporada de passejades familiars guiades per rutes sense massa dificultats, el pròxim diumenge 18 de febrer, amb una ruta per Xàbia que recorrerà des de la Cala del Ministre, per la Cala Blanca i el Cap Prim fins al Portixol.

A les 8.30h s’eixirà des de l’aparcament de l’Escola Manuel Bru de Benissa en cotxes particulars. Les persones que vulguen eixir des de Xàbia, han d’acudir al Parador de Xàbia, en l’Avinguda de la Mediterrània núm. 233, junt a la Platja de l’Arenal, abans de les 9.30h.

Aquest recorregut de dificultat mitjana, estarà guiat per Pere Cabrera Sendra. La distància és de 12,6 km, la duració aproximada és de 3 h 50’ aproximadament i el desnivell de pujada és de 280 m.

Les persones interessades a participar han d’inscriure’s obligatòriament al Palau d’Esports Sant Pere, al tel. 965 73 33 92 o per correu electrònic a l’adreça deportes@ajbenissa.es, abans de les 12 h del divendres 16 de febrer. Per a l’assegurança d’accidents que es fa als participants es necessita que faciliten en el moment de la inscripció el nom complet, el núm. de DNI, la data de naixement i el núm. d’un mòbil de contacte de totes les persones que vulguen participar, inclosos els menors.

Cal portar roba còmoda i calçat de muntanya, aigua i esmorzar. Es recomana que si els participants porten el gos, que vaja nugat.

Si les condicions meteorològiques impediren fer la passejada en condicions, s’anul·laria el mateix dia. Aquest cicle d’excursions està organitzat pel Grup de Muntanya Margalló i la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benissa.

La pròxima passejada es realitzarà el diumenge 11 de març de 2018 al Castellet d’Orba.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?