Esports

Benissa anuncia la data i les novetats del II Benissatló

Presentació del II Benissatló

La setmana passada s’ha presentat la nova imatge del Benissatló, el triatló de Benissa, i s’ha anunciat la data en la qual se celebrarà la segona edició d’aquesta prova biennal. Serà el 13 d’octubre, just després dels festius del 9 i 12 d’octubre.

A la presentació han acudit el batle de Benissa, Arturo Poquet, el regidor d’Esports, Adrian Cabrera, i el gerent de l’empresa local, Villas Holidays, Ximo Crespo, el principal patrocinador de la prova.

El Benissatló és un triatló amb unes característiques molt particulars que li donen un plus de dificultat al triatleta, tenint en compte que, fins i tot, inclou un port de muntanya en el circuit de bicicleta. “Aquesta segona edició volem consolidar la prova perquè siga un dels circuits de triatló més importants de la Comunitat Valenciana”, ha explicat Poquet.

El Benissatló és una mostra més de l’aposta de l’Ajuntament de Benissa pel projecte NaturSport que pretén continuar potenciant una oferta turística de qualitat durant tot l’any. “Continuem apostant pel mercat esportiu. Enguany presentem un paquet turístic perquè els esportistes i les seves famílies vinguen eixe cap de setmana, coneguen Benissa, la nostra gastronomia i el nostre comerç”, ha comentat el regidor d’Esports.

En aquesta segona edició l’empresa local Villas Holidays tornarà a repetir com a patrocinador de l’esdeveniment. “Estem molt compromesos a potenciar el turisme, l’esport i la vida saludable a Benissa i, per això, estem molt contents de tornar a apostar pel Benissatló. A més, enguany no volem promocionar només el triatló sinó que plantegem l’esdeveniment com una experiència completa d’un cap de setmana”, ha expressat Crespo.

Comença el compte enrere per al gran triatló de Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?