Esports

Novetats en l’inici de les escoles esportives a Benissa

L'equip de futbol femení de Benissa
L’equip de futbol femení de Benissa

S’ha acabat l’estiu, els dies de sol i platja, els caps de setmana a casa dels amics i les llargues jornades de descans. Tornem a la rutina, comencem a l’escola, el treball, les classes d’anglès i les activitats esportives que havíem aparcat durant alguns mesos. I a Benissa també tornen les escoles esportives; futbol, bàsquet, voleibol, natació, atletisme, etc. Però enguany ho fan carregades d’importants novetats com el tercer equip de futbol femení o la reaparició en les pistes de les xiques de bàsquet, la qual cosa posa de manifest l’aposta clara d’aquest ajuntament i de la regidoria que dirigeix Adrian Cabrera per l’esport femení, una cosa del que també s’està ocupant en bona part l’àrea d’Igualtat.

Però a més, cal destacar la gran afluència de participants en edats primerenques recalcant l’èxit de la natació en la piscina municipal, la creació d’un tercer equip prebenjamí de futbol, un segon equipo querubí, i el constant creixement de la secció de voleibol.

A tot això s’afegeix que és la primera vegada en la història que tots els monitors i monitores que conformen les escoles esportives, estan formats o s’estan formant per a la professionalització del servei, un objectiu de legislatura dins de la marca Benissa Activa.

El regidor d’Esports ha tornat a destacar la importància de l’esport en el desenvolupament personal dels xiquets i xiquetes, al·ludint a recerques que demostren que aquells estudiants que dediquen més hores a practicar una activitat física obtenen un major rendiment acadèmic. Per això, ha aclarit “les institucions públiques tenim la responsabilitat de continuar fomentant i donant suport a l’esport des de la base com una eina fonamental d’educació i formació”. Durant la seua intervenció, també ha volgut dedicar unes paraules d’agraïment a totes aquelles persones que estan col·laborant a construir un projecte esportiu femení d’envergadura, “una cosa impensable fa només uns anys”, segons ha dit. Cabrera ha sentenciat declarant que “l’esport a Benissa està creixent a un ritme imparable”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?