Esports

Conclou la temporada de les escoles esportives municipals

Lliurament de diplomes de les escoles esportives municipals
Lliurament de diplomes de les escoles esportives municipals

El regidor d’Esports, Arturo Poquet, va ser l’encarregat de lliurar els diplomes als xiquets i joves que han participat a la diferents escoles esportives municipals, durant l’acte de cloenda que va tindre lloc ahir per la vesprada al Palau Sant Pere.

Els alumnes de les diferents modalitats -futbol, iniciació esportiva, pilota valenciana, voleibol, bàsquet, futbol sala i natació-, van desfilar i van recollir el seu diploma de mà del regidor d’Esports, Arturo Poquet. En total, prop de 300 xiquets i xiquetes, acompanyats dels diferents monitors, que durant tot el curs han treballat perquè aprenguen i es divertisquen practicant esport.

Els alumnes de karate i de gimnàstica rítmica celebraran el seu fi de curs el 26 de juny a les 19h, amb una demostració de les habilitats adquirides durant el curs.

Segons ha comentat el regidor Arturo Poquet “Les escoles esportives permeten que els xiquets s’inicien i desenvolupen els coneixements tècnics i tàctics de l’esport corresponent i a més, els transmet valors com l’esforç personal, el companyerisme, el treball en equip, el sacrifici, la responsabilitat o la disciplina i també hàbits saludables”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?