Esports

Les escoles esportives municipals reconeixen la projecció del seu alumnat

Reconeixement a les escoles esportives de Benissa
Reconeixement a les escoles esportives de Benissa

Dijous passat, 28 de juny, va tindre lloc a la sala d’actes de les Cases del Batlle de Benissa l’acte de reconeixement als i les alumnes de les escoles esportives municipals que han destacat, competitivament parlant, en les modalitats esportives de bàsquet, futbol sala, voleibol, gimnàstica rítmica i atletisme.

L’acte, senzill però multitudinari, va permetre traslladar la felicitació dels responsables municipals als esportistes i els seus familiars pels èxits aconseguits i per la seua vinculació amb la promoció de l’esport de base en el municipi. Una vinculació que implica un treball diari i constant, valors que promou la pràctica esportiva i que des d’ací cerquen ser reconeguts.

En el transcurs de l’acte es va lliurar un reconeixement als integrants de l’equip infantil de bàsquet, campions del Trofeu FBCV 2018, a l’infantil B de Futbol Sala, campions dels XXXVI Jocs Esportius CV i del CEMA (Consorci Esportiu Marina Alta), al cadet femení de Voleibol, campiones del CEMA i a Esther Ortolà, Mar Francés, Joselin Ainhoa Eras, Mireia Gascó, Andrea Ausina, Andrea Mancheño, Claudia Carbonell i Irene Ferrando de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica de Benissa, que també han quedat campiones del CEMA en les modalitats de trios i individuals, i en les disciplines de lliure i cinta, i als atletes Izan Crespo i Alba Soler, campió i campiona del Circuït a peu Marina Alta 2018 en categoria aleví i campió i subcampiona als provincials en 1.000 metres. Finalment, també al jugador de bàsquet, Héctor Benavent, alumne de l’Escola Municipal de Bàsquet de Benissa, integrant de la Selecció Valenciana de Bàsquet amb la qual ha participat en el Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques en categoria aleví.

En aquest acte, molt participatiu, també van intervindre una persona representant de cada equip i els seus monitors, destacant sempre en les seues paraules la unió i la bona companyonia que regna dins d’aquests equips i l’esforç que fan totes i tots els esportistes per a aconseguir aquests resultats.

Aquest mateix divendres 6 de juliol, i també a les Cases del Batlle, tindrà lloc el reconeixement als equips Sènior Masculí de Bàsquet, el Femení de Futbol, Juvenil A de futbol i a Antoni Bertomeu en representació del Club d’Escacs Benissa.

Amb aquesta activitat, l’ajuntament de Benissa vol posar, una vegada més de manifest, el seu compromís amb la promoció esportiva, especialment entre les i els més joves.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?