Esports

La Perimetral a Benissa presenta el seu oficial partner i avança algunes novetats importants (actualitzada amb vídeo)

Presentació de les novetats de La Perimetral 2019
Presentació de les novetats de La Perimetral 2019

DIEGO CABRERA PERIMETRAL A BENISSA és el nom per a la cursa en la vuitena edició d’aquesta prova referent dins del panorama del trail, que tindrà lloc el 9 de Març de 2019. En roda de premsa celebrada dimecres passat 31 en les instal·lacions de Materiales Diego Cabrera, Miguel Ángel Soliveres i Santi Giner, membres de l’organització, han anunciat que “en aquestes mateixes instal·lacions es realitzarà el lliurament de dorsals el dia previ a la cursa, així com la presentació i xarrada tècnica. DIEGO CABRERA PERIMETRAL A BENISSA manté les distàncies de 23, 42 i 73 km. La prova de 23km forma part del Circuit Trail La Marina, que arranca aquest diumenge a Xaló, mentre que per a 73km, tenim l’honor d’albergar de nou el Campionat Autonòmic de Llarg Recorregut FEMECV”.

Els organitzadors han sorprès amb l’anunci de l’aigua que es subministrarà durant les curses: “Oferirem als corredors aigua enriquida amb magnesi, servida en els avituallaments. L’enriquiment de magnesi ofereix diversos avantatges per al rendiment dels esportistes. Aquest servei el realitzarà la multinacional BWT”.

Per la seua banda, David Rubio, representant a la FEMECV, ha destacat que “a nivell de Federació, Perimetral és LA CURSA, el prestigi que té aquesta prova a nivell autonòmic és inqüestionable”, al mateix temps que ha animat l’organització a “donar un salt perquè DIEGO CABRERA PERIMETRAL A BENISSA aconseguisca captar corredors de tot el territori estatal”.

La roda de premsa ha finalitzat amb unes paraules de Pere Pérez, gerent de Materiales Diego Cabrera. “Per a la nostra empresa és un plaure poder col·laborar en un esdeveniment esportiu d’aquestes característiques que posa a Benissa en el mapa. (…) La Perimetral és un element dinamitzador socieconòmic de Benissa, per a nosaltres és un honor convertir-nos en l’Oficial Partner d’un esdeveniment d’aquest nivell que provoca un importantíssim moviment social a Benissa i comarca”.

Sens dubte, DIEGO CABRERA PERIMETRAL A BENISSA continua creixent. En una mica més d’un mes s’obriran inscripcions en el portal web de MyChip.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?