Esports

L’Ajuntament de Benissa i la Federació de Triatló acorden convertir el Benissatló en una prova biennal

Imatge de la primera edició del Benissatló

La Regidoria d’Esports, dirigida per Adrian Cabrera, ha anunciat hui que les pròximes edicions del Benissatló, el triatló de Benissa, se celebraran el 2024 i 2026.

L’Ajuntament de Benissa i la Federació de Triatló del País Valencià han pres aquesta decisió per a dotar la prova de major rellevància. En paraules del regidor d’Esports, “el Benissatló no és un triatló més, es tracta d’una prova que discorre per trams molt complexos el que li dona un plus de dificultat al triatleta, per la qual cosa volem dotar-lo de més preparació i mantindre el nivell de la primera edició”.

D’altra banda, després de l’èxit de la primera edició, el Benissatló promet convertir-se en una gran cita per als amants d’aquesta disciplina pel que, des de l’Ajuntament de Benissa, s’ha decidit continuar treballant en la logística i infraestructura atés que, “cal tindre en compte que aquest esdeveniment esportiu implica tancar el municipi sencer durant algunes hores, ja que discorre per dos nuclis molt separats, la zona de costa i el nucli urbà”, ha explicat Cabrera.

D’aquesta manera, en convertir-se en una cita biennal, la Regidoria d’Esports, juntament amb els principals clubs del municipi (Atletisme Benissa, el Club de Natació de Benissa i el Club Nàutic Les Bassetes), podran treballar amb temps la pròxima edició per a aportar novetats i millores al gran esdeveniment esportiu que promet convertir-se en un referent estatal.

Aposta per Benissa NaturSport

Benissatló és una mostra més de l’aposta de l’Ajuntament de Benissa pel projecte NaturSport que pretén continuar potenciant una oferta turística de qualitat durant tot l’any. “El nostre clima, la mar i la muntanya ens situen en un lloc privilegiat per a seguir amb la nostra idea de desestacionalizar el turisme i potenciar el turisme sostenible lligat a l’esport”, ha explicat Arturo Poquet, batle de Benissa.

La primera edició del Benissatló va comptar amb més de 150 participants arribats de diferents punts d’Espanya per a disputar la competició que combina 750 m de natació, 20.5 quilòmetres de ciclisme i 5 quilòmetres de cursa. Com en la primera edició, el Benissatló continuarà comptant amb la col·laboració de Villas Holidays com a principal patrocinador de l’esdeveniment.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?