Esports

El diumenge passat es va celebrar la 31a Prova d’Escoles de la Federació Valenciana de Ciclisme

El diumenge passat, dia 6 d’abril de 2008, el Club Ciclista Benissa va organitzar la XXXI Prova d’Escoles de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana.

Les diverses proves que van tindre lloc al Polígon Industrial de Benissa, es van iniciar a les 10.00 del matí, i van comptar amb la participació d’al voltant de 155 xiquets, d’entre cinc i quinze anys. Tots els participants van estar acompanyats pels afeccionats de tots els clubs de ciclisme de la província d’Alacant.

La prova, una de les primeres de la temporada oficial de 2008, es va desenvolupar fins les 13.00, finalitzant amb la prova de la categoria cadet.

Després de finalitzar l’última prova Juan Bautista Rosselló, batle de Benissa, va lliurar els trofeus i medalles, als més destacats.

Cal assenyalar que la prova va comptar amb el patrocini de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benissa, les empreses Hocedesa, Martí Aseguradores, Renault Ginestar i Ràdio Litoral CADENA SER.

Els xiquets i joves de tota la província, inclosos els del Club Ciclista Benissa, participaran durant tota la temporada en les diferents proves del calendari provincial, classificant-se els més destacats per a les proves d’àmbit autonòmic.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?