Esports

Maria Gomis, campiona autonòmica de ciclisme en principiants

Maria Gomis Sifre té nou anys i estudia quart de primària al Col·legi Manuel Bru de Benissa. Fa dos anys que es dedica al ciclisme i és una de les gran promeses de la pedrera del Club Ciclista Benissa. Enguany ha fet una temporada excel·lent i, de fet, s’ha proclamat campiona regional i autonòmica en la categoria de principiants. Però ho ha fet d’una forma impressionant perquè de vint-i-dues curses disputades n’ha guanyat dinou, ha fet dos segons llocs i un quart. Així, Maria Gomis ha acumulat 48 punts i el seu més immediat perseguidor s’ha quedat en 29.

Vicente Jaén és el seu entrenador i no pot amagar la seua satisfacció i alegria per tot el que ha fet enguany Maria Gomis. “La veritat és que ens ho hem passat molt bé i estic segur que Maria disfrutarà de la bicicleta uns quants anys més”, diu Jaén. L’any passat ja va quedar segona en la classificació final i ara ha anat a més. Ha competit a Elx, Villena, Alcoi, Dénia, Pego, Xàbia, Calp, etc., i és una corredora molt coneguda arreu del País Valencià. L’any que ve passarà a la categoria d’aleví de primer any i de segur que continuarà demostrant la seua qualitat.

Maria Gomis ha acabat ja la seua temporada oficial però no deixa la bicicleta per a mantenir la forma. Ara té previst participar en dues proves a Santa Pola i Almoradí.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?