Esports

Comença la campanya “Caminar és sa”

Dilluns que ve dia 13 de setembre comença la campanya “Caminar és sa”. La regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Benissa engega de nou i per quart any consecutiu aquesta iniciativa per a incitar a les persones, sobretot a les més adultes, a eixir de casa i fer exercici.

Així doncs, el dilluns a les 21.00 hores tots els interessats es donaran cita en la Plaça del Portal, al costat de l’ajuntament, per a iniciar un recorregut a peu que inclou els següents punts: Plaça del Portal, Costera del Pobil, Avinguda de la Constitució, C/Sant Benet, C/Miguel Hernández, C/Escoto, C/Gabriel Miró, Avinguda País Valencià, Avinguda l’Alcudia, C/Doctor Crespo, C/València, C/Alacant, C/Pare Andrés, Plaça Jaume I, C/San Nicolás, C/Sant Josep, C/Sant Domènech, C/Santa Bàrbara i com final del recorregut Plaça del Portal.

El dilluns es repartiran dessuadores abans de començar la marxa. La campanya es perllongarà fins el divendres dia 17 de setembre, dia en què en finalitzar la caminada, hi haurà música per a tots en la placeta de l’Església Vella. S’espera que participen més de 300 persones.

Maria Llopis, edil de sanitat, ha destacat que la campanya pretén estimular tots a caminar més, passant una estona agradable en bona companyia.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?