Esports

Ciclisme: Cinc dels huit benissers aconsegueixen acabar la Quebrantahuesos

El passat dissabte 23 de juny, huit ciclistes benissers del Club Ciclista de Benissa participaren en la marxa cicloturista més important de l’estat espanyol, la marxa cicloturista Quebrantahuesos (Trencalòs).

Fou una prova de 205 quilòmetres, una dura etapa pirinenca, amb més de 3.500 metres de desnivell acumulat i amb rampes que en alguns casos superaven el 16% de desnivell. L’eixida oficial fou a les 7.30 del matí des de Sabinyànigo (Osca) i el control es tancà a les 20.30 de la vesprada. En el recorregut de l’etapa es pujaren els ports de Somport (1640 m) amb 17 quilòmetres de pujada, el Coll del Marie Blanque (1035 m) amb 10 quilòmetres de pujada, el Portalet (1794 m) amb 29 quilòmetres de pujada i l’alt de la Hoz de Jaca (1272 m) amb 3 quilòmetres de pujada.

La marxa, que enguany complia l’edició núm. 17, se celebra cada any el penúltim dissabte del mes de juny.

Hem de dir que dels huit companys que eixiren a l’hora oficial, només cinc pugueren acabar l’etapa. Desgraciadament tinguérem dues caigudes en el transcurs de l’etapa, en una de les quals el company Cesar es trencà la clavícula, i en l’altra el company Alberto caigué per terra en una muntonera, trencant la roda de la bicicleta. L’altre company, Pepelu, tingué problemes gastrointestinals, per la qual cosa tots tres tingueren que abandonar l’etapa. Els membres del Club Ciclista Benissa els desitgen que tinguen una ràpida recuperació.

Ara només ens queda qanimar-los, tant a ells com als que vulguen anar a fer aquesta famosa marxa, i dir-vos que ja ens queda menys per a l’any que ve. El 21 de juny de 2008 ja està ben a prop.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?