Successos

Rescaten huit banyistes que desobeeixen la bandera roja a la cala La Fustera

El servei de socorristes de les cales La Fustera i Pinets van rescatar dilluns passat a la vesprada nou banyistes, huit d’ells després que s’hissara la bandera roja que prohibeix el bany. Testimonis dels fets asseguren que la policia local va arribar tard i no multà els banyistes, que “posen en perill la seua vida i la dels socorristes, que no estan obligats a llançar-se a l’aigua amb bandera roja”.

A partir del migdia, segons fonts properes a la Creu Roja de Calp, el vent de llevant encrespà la mar. El primer rescat es va donar a les quatre de la vesprada, quan un ciutadà anglès no va poder tornar a la riba a causa del corrent. Després d’aquest succés, els socorristes van canviar la bandera groga per la roja. Malgrat aquesta indicació, un altre home, a qui el corrent arrossegava cap a la cala dels Pinets, va ser rescatat per un socorrista d’aquesta platja. També es va rescatar una dona que es banyava amb les seues dues filles.

El fet més dramàtic es va donar quan dos homes anglesos i els seus dos fills van ser presos del corrent, que els arrossegava cap a les roques. La socorrista que va rescatar els dos xiquets va patir una baixada de sucre a causa del desgast físic.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?