Esports

Fundació Pilota Valenciana i l’Ajuntament de Benissa acorden fer partides mensuals al trinquet municipal

Pilotari
Pilotari

“La pilota valenciana és molt més que esport; és identitat pròpia, tradició i cultura”. Aquesta ha sigut la ferma declaració d’intencions amb la qual Adrian Cabrera ha iniciat la compareixença en la qual es presentava l’acord assolit entre la Fundació Pilota Valenciana i l’Ajuntament de Benissa. Un principi d’acord mitjançant el qual es pretén programar dotze partides al trinquet municipal al llarg de tot l’any 2022, a més de contribuir, des de la Regidoria d’Esports i la resta d’àrees de l’ajuntament, al foment i difusió a través dels canals autonòmics d’aquesta modalitat esportiva regional que en els últims anys ha tornat a guanyar adeptes gràcies a la formació i promoció des de la base.

El regidor, Adrian Cabrera, que des de l’inici del mandat sempre s’ha definit com un ferm defensor de la pilota valenciana, ha volgut recordar que és una “responsabilitat ineludible de totes les administracions públiques valencianes donar suport a aquesta pràctica, dignificar la figura del pilotari i augmentar l’afició i coneixement entre la nostra societat”. Uns objectius perfectament alineats amb els de la Fundació Pilota Valenciana que ha trobat en aquest municipi de la Marina Alta un aliat indispensable en la seua tasca de projecció i promoció.

A més, cal destacar un dels punts d’aquest acord que prompte serà signat per totes dues administracions, i és que, per primera vegada en la història, Benissa albergarà dins d’aquest programa anual partides de gènere femení, una fita que la regidoria ha volgut remarcar per a continuar avançant cap a un esport autòcton més igualitari.

Des del departament de Comunicació de l’ajuntament s’està treballant ja per a dissenyar l’estratègia publicitària que permeta donar difusió a les partides en els pròxims mesos.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?