Esports

Demà tindrà lloc el Trofeu “Vila de Benissa” de pilota valenciana

Presentació del Trofeu "Vila de Benissa" de pilota valenciana
Presentació del Trofeu “Vila de Benissa” de pilota valenciana

Demà divendres, dia 5 de desembre, al trinquet de Benissa, començarà el “Trofeu Vila de Benissa”, un esdeveniment esportiu del món de la pilota valenciana en el qual participaran els millors pilotaris del panorama actual. En la presentació han estat el regidor d’Esports, Arturo Poquet, el directiu de Val Net, Alfredo Hernando “Fredi” i Pere, un dels jugadors.

S’han organitzat 3 partides, dos semifinals per als dies 5 i 12 de desembre i una final per al dia 19 de desembre. Totes les partides es disputaran a les 19.30h. Competiran en la primera semifinal Miguel i Dani contra Rodrigo, Héctor i Monrabal i en la segona jugaran Pablo, Pere i Tomás II contra León, Jesús i Carlos.

El Regidor d’esports ha remarcat que a Benissa la pilota està agafant força i que cada vegada es pot gaudir de partides més atractives al trinquet benisser.

Fredi ha animat a tots els veïns de Benissa i de la comarca a acudir a aquestes trobades i gaudir de l’ambient. Per la seua banda, Pere ha mostrat la seua satisfacció perquè aquestes partides es jugaran amb “galeries prohibides”, la qual cosa donarà un plus de motivació als jugadors, donant un gran espectacle.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?