General

El 60é Aniversari del Trinquet de Benissa: un gran dia de festa per a la Pilota Valenciana

60 aniversari del trinquet de Benissa
60 aniversari del trinquet de Benissa

60 anys donen per a molt. Per a reviure grans vesprades d’esforç, victòries i també derrotes, d’eixes que valen per a seguir millorant i rellançar-se. D’açò sap molt Antonio Reig ‘El Rovellet’, mític pilotari que va participar en la primera partida inaugural, allà a l’octubre de 1957, i també en el 60é aniversari d’ahir, celebrat en un trinquet ple de gom a gom, que es van delectar tots, junts, després de la gran trobada escenificada.

En l’aniversari d’ahir hi van haver molts retrobaments, molta afició, putxero de polp, la presentació de l’Escola Municipal de Pilota, dolçaina i tabalet, figures màximes com “El Rovellet” o Antonio d’Almassora, Vicent Llopis “Mariano”, constructor del trinquet, autoritats polítiques com Albert Girona, Secretari Autonòmic de Cultura i Esport, Joan Baldoví, Diputat del Congrés, Abel Cardona, batle de Benissa o Xavi Tro, regidor d’Esports, entre d’altres i, sobretot, molta pilota valenciana.

"Rovellet"
“Rovellet”

En el plànol esportiu, Giner, Pere Ribes i Héctor van vèncer a Francès, Félix i Tomàs II després d’un enfrontament ajustat fins a la fi, 60-40, amb els allí presents molt agraïts pel duel, de primer nivell nivell segons alguns dels experts que es van congregar. En definitiva, un gran dia de festa per a la pilota valenciana que, a Benissa, presenta un esperançador futur, vista la resposta d’ahir per part del públic i la presència de l’Escola Municipal, formada per 16 xiquets de Benissa i d’altres municipis veïns.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?