Esports

Benissa prepara el 60é aniversari del trinquet municipal i demana inversions en les infraestructures al director general d’Esports

Reunió a la Direcció General d'Esports
Reunió a la Direcció General d’Esports

Va de bo. Benissa ja està preparant el 60é aniversari del Trinquet Municipal i fa uns dies s’ha donat un pas important amb la visita de la Regidoria d’Esports a la Direcció General d’Esports de la Generalitat Valenciana. En una fructífera reunió de treball, van participar Josep Miquel Moya, director general d’Esports, Sebastià Giner, coordinador de pilota valenciana de la Direcció General d’Esports, Francesc Xavier Tro com a regidor d’Esports de l’Ajuntament i Pere Tent, cap del Departament d’Esports local.

La reunió es va centrar, principalment, al voltant de la pilota valenciana. El trinquet municipal de Benissa complirà 60 anys el 20 d’octubre de 2017, i per tal motiu la Regidoria d’Esports està preparant una programació d’activitats esportives i altres de caràcter cultural, en la qual participa activament el Club Pilota Futur de Benissa. Esta iniciativa es va traslladar al Director General, qui estava acompanyat per Sebastià Giner, expert en pilota valenciana, qui a banda és veí de Murla i coneixedor del món de la pilota a la Marina Alta. En la reunió la direcció d’Esports va comunicar que d’ací a poc temps eixiran unes línies de subvencions per als trinquets de titularitat municipal, en la qual es podran realitzar reformes, amb la qual cosa l’Ajuntament de Benissa ja ha avançat que es presentarà per tal de realitzar unes millores a les esmentades infraestructures esportives, especialment en el sostre i en la il·luminació, els dos aspectes més demandats pels usuaris del trinquet.

Igualment, els representats benissers van rebre de primera mà tota la informació referent a la línia de subvencions que tenen previst traure des de la direcció d’Esports, tant les referides a infraestructura esportiva com d’activitats esportives. De les primeres destaca un programa relatiu a la millora de senders periurbans, associats a l’activitat física saludable. I pel que fa a les activitats esportives, destaquen unes línies de programes esportius a les escoles, que complementa el tradicional pla “Pilota a l’Escola”, i en el qual es demana als ajuntaments recolzar aquesta iniciativa, que va adreçada als alumnes en edat escolar amb el propòsit de plantejar-los diverses modalitats esportives, i així reafirmar els valors positius associats a l’esport i a un estil de vida saludable.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?