Esports

La pilota professional torna al trinquet de Benissa

Cartell del Trofeu President de la Diputació d'Alacant de pilota
Cartell del Trofeu President de la Diputació d’Alacant de pilota

La pilota professional torna al trinquet de Benissa de la mà del Trofeu President de la Diputació d’Alacant 2016 en el qual es comptarà amb el millors “pilotaris de l’actualitat” i en el qual l’espectacle està assegurat. A més, Benissa comptarà amb 2 partides, inclosa la Gran Final, fent coincidir aquest trofeu amb les festes patronals.

La gran final del Trofeu President de la Diputació se cebrarà el pròxim 6 de maig, al trinquet municipal. Serà després de la partida del Club Pilota Futur, que començarà a les 17.30h. La final la jugaran els dos primers equips classificats de la ronda que es jugarà prèviament.

La primera partida de ronda es disputarà aquest divendres 22 d’abril, també a Benissa. Després d’una partida a les 17.30h del Club Pilota Futur, s’enfrontaran per a intentar guanyar aquest trofeu, Soro III i Felix contra Puchol II, Dani i Tomás II.

La segona partida es jugarà a Dénia el diumenge 24 d’abril a les 11.30h, entre Soro III i Felix contra Miguel, Pere i Héctor II. Finalment, el diumenge 1 de maig, a Xàbia, a les 11.30h, s’enfrontaran Miguel, Pere i Héctor II contra Puchol, Dani i Tomás II.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?