Esports

El Dia de la Puríssima hi haurà partida professional d’Escala i Corda al Trinquet de Benissa

Cartell de la partida de pilota
Cartell de la partida de pilota

En la quarta edició de la Copa Diputació participaran 32 pilotaris, a més dels de la Copa Promeses, campionat reservat a les futures figures, que arrancarà una vegada haja finalitzat la Lliga Caixa Popular.

En les seues respectives primeres fases, la Copa i la Copa 2 visitaran 15 trinquets repartits per tota la geografia valenciana (Genovés, Xàbia, Benissa, Pedreguer, Pelayo, Dénia, Sagunt, Bellreguard, Vila-real, Murla, Massamagrell, La Pobla de Vallbona, Guadassuar, Borriana i Sueca).

Els sistemes de competició dels campionats de primera i segona són calcats: Participaran huit parelles en cadascuna, dividides en dos grups. En la primera fase, els equips s’enfrontaran entre ells en cada grup. Els tres primers accediran a la segona fase, que consistirà en una lligueta per determinar els quatre primers, que accediran a les semifinals. Tant en una competició com en l’altra, les semifinals es decidiran al millor de tres trobades, mentre que la gran final serà a partida única.

Els vigents campions de la Copa Diputació de València són Genovés II i Raúl (Murla-Vall de Laguar), que en la final de la passada edició van superar a Miguel i Sarasol II, separats enguany.

A Benissa la partida tindrà lloc aquest diumenge 1 de maig a les 17.30h al trinquet, i s’enfrontaran Miguel i Salva contra Núnez i Tato.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?