Esports

El trinquet de Benissa celebra el seu 50 aniversari amb dues partides aquest diumenge

El diumenge que ve, dia 16 de desembre de 2007, el trinquet de Benissa celebrarà el seu 50 aniversari i per això s’han organitzat dues partides de pilota que es disputaran a partir de les 16.30. Segons va avançar el regidor d’Esports, Paco Montagut, “comptarem amb la presència de tres jugadors dels cinc que van disputar la partida inaugural del trinquet, l’any 1957, Juliet, Rovellet i Gómez”.

Les partides han estat organitzades pels Festers de la Puríssima Xiqueta 2008 i l’entrada costarà 10 euros. El seu president, José Vicente Ivars va explicar que la primera partida, de categoria juvenil,començarà a les 16.30 i serà diputada per Ángel i Pere contra Primi, Aucejo i Tomás II. El premi serà “de 300 euros a la corda”. La segona partida, de veterans, la disputaran Víctor i Dani contra Núñez, Tato i Tino. El premi serà “de 400 euros a la corda”. Ambdues partides es jugaran amb galeries privades.

A més, en el descans d’ambdues partides es projectaran diapositives en què es podrà recordar la història dels 50 anys del trinquet.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?