Economia

AFIC-CREAMA informa sobre les ajudes del Pla de Competitivitat i Comerç Excel·lent

La Conselleria d’Indústria, Comerç i Innovació ha publicat l’ordre que regula les ajudes al Pla de Competitivitat de la Comunitat Valenciana en matèria de qualitat per a l’exercici 2010. En ella s’inclou el projecte Comerç Excel·lent, l’objectiu del qual és reconèixer i promocionar la inversió, la iniciativa i l’esforç per a millorar l’organització de les PIME. Al mateix temps, aquest programa recolza als comerços perquè incrementen la seua competitivitat mitjançant una gestió basada en la qualitat. Per això s’atorguen subvencions per finançar les despeses corrents per a la implantació de normes de qualitat del segell Comerç Excel·lent i del distintiu públic de confiança en línia Optima Web del comerç electrònic.

El distintiu Comerç Excel·lent és un reconeixement de la Fundació Valenciana de la Qualitat per distingir el mèrit i avalar el prestigi dels comerços del País Valencià. Per això s’avaluen aspectes com el servei (cortesia, credibilitat, capacitat de resposta, seguretat, accessibilitat, etc.), els elements tangibles (instal·lacions, equips i mobiliaris, envasos i embalatges, etc.), el personal (imatge, competència) i la millora contínua.

Les subvencions són de fins al 100% amb un límit de 600 euros per establiment. El termini per a la presentació de sol·licituds finalitza el 16 d’abril.

D’altra banda, la Conselleria concedeix també ajudes per al suport a l’assistència a fires internacionals en territori nacional. Aquestes subvencions arriben fins al 60%, amb un límit de 10.000 euros per empresa. La data límit de presentació de sol·licituds és el 21 de maig de 2010.

Els empresaris i comerciants interessats en aquestes ajudes poden trobar tota la informació a l’Agència de Desenvolupament Local AFIC CREAMA situada al carrer Escoto, 72, telèfon 965732100 i mail jribes@creama.org.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?