Economia

AFIC Benissa rep subvencions per a actuacions de promoció de les àrees comercials urbanes

La Conselleria d’Indústria, Comerç i Innovació ha concedit una subvenció de 6.850 euros per a actuacions derivades de l’aplicació del Pla de Competitivitat del Comerç Urbà. L’Agència de Foment de la Innovació Comercial (AFIC) de Benissa ha sigut la beneficiada d’aquesta ajuda.

La major part d’aquestes ajudes es destinarà a les actuacions de promoció de les àrees comercials urbanes de la localitat mitjançant campanyes d’animació i promoció comercial, esdeveniments comercials i altres incentius per a fomentar el desenvolupament del xicotet comerç. La subvenció cobreix també una sèrie d’activitats generades per la pròpia xarxa AFIC, com són el desenvolupament, implantació i actualització de la marca AFIC, l’actualització i manteniment de programes telemàtics, etc.

L’agència AFIC s’encarrega d’assessorar, informar i donar assistència tècnica a les entitats locals, corporacions, comerciants, associacions i als emprenedors que desitgen crear una empresa. Els seus serveis comprenen també tasques de disseny, planificació, execució i supervisió de campanyes comercials, accions promocionals per dinamitzar el comerç local i accions per donar a conèixer l’oferta comercial.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?