General

L’Agència AFIC de Benissa obté el certificat de qualitat de la Generalitat Valenciana

L'Agència AFIC de Benissa obté el Certificat de Qualitat de la Generalitat Valenciana
AFIC Benissa obté el Certificat de Qualitat de la Generalitat

La Casa de Cultura d’Alzira ha sigut l’escenari del III Congrés Intermunicipal de la Xarxa AFIC (Agència per al Foment de la Innovació Comercial) en el qual han participat tècnics i responsables polítics de 99 municipis de tot el País Valencià. Aquest congrés ha servit per donar a conèixer i intercanviar bones pràctiques de dinamització del comerç local, reconèixer les millors actuacions de 2009, presentar els nous projectes i cohesionar el grup. A més, la directora general de Comerç, Silvia Ordiñaga, i la batllessa d’Alzira, Elena Bastidas, van lliurar les distincions que acrediten la Certificació de Qualitat com a oficines especialitzades en comerç interior.

Dimarts passat, dia 29 de juny, el regidor de Comerç, Xavier Estupiñà, juntament amb el Tècnic AFIC, Javier Ribes es van desplaçar fins a Alzira per obtenir un nou reconeixement de mans de la Directora General.

L’Agència AFIC tenia el certificat de qualitat amb la norma ISO 9001:2000 i ara passa a estar acreditada per la Generalitat durant un període de tres anys segons el Decret 233/2009 que regula la incorporació i acreditació de la xarxa AFIC.

Aquest distintiu està promogut per la Generalitat Valenciana i la Fundació Valenciana de la Qualitat i reconeix la tasca de la xarxa AFIC per assessorar, informar i donar assistència tècnica a les entitats locals, corporacions, comerciants, associacions i als emprenedors que desitgen crear una empresa. Els seus serveis comprenen també tasques de disseny, planificació, execució i supervisió de campanyes comercials, accions promocionals per dinamitzar el comerç local i accions per donar a conèixer l’oferta comercial.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?