General

El PP rebutja en solitari les quasi 800 al·legacions contra la modificació de l’IBI i l’Impost de Vehicles i aproven la pujada, que ja començarà a aplicar-se en el rebut de l’any que ve

Juan Carlos Mut mostra el full que li va donar el regidor d'Hisenda, Vicente Ferrer

El PP de Benissa ha fet valdre la seua majoria absoluta en el ple del dimecres passat per a rebutjar les prop de 800 al·legacions recollides pels partits de l’oposició i que mostraven la seua disconformitat a l’augment de l’IBI i l’IVTM (l’Impost de Vehicles). Així les coses, l’augment ja començarà a aplicar-se en el rebut de l’any que ve.

Aquests punts de l’ordre del dia, com s’esperava, han sigut els que més debat han generat de tot el ple.

Els partits de l’oposició van criticar que la reunió prèvia proposada en l’últim ple per Arturo Poquet per a tractar aquest tema només haguera sigut una cortina de fum per perdre el temps. A més, van indicar que s’havia demanat disposar de la informació detallada dels ingressos i despeses de l’Ajuntament per tal de poder plantejar més propostes alternatives i que, davant d’aquesta sol·licitud es va presentar el regidor d’Hisenda, Vicente Ferrer, amb una fulla de paper amb una taula d’excel de sis files.

Isidor Mollà va qualificar la decisió com a “estafa postelectoral”, perquè el PP després de les eleccions s’havia augmentat el sou i posteriorment havia pujat de forma brutal els impostos, el que els votants no podien haver-se imaginat abans de les eleccions municipals del passat mes de maig.

Juan Carlos Mut va destacar que a pesar de les mil persones que es van manifestar i de les vuit-centes al·legacions presentades el PP anava a ignorar-les.

A continuació podeu vore el ple complet:


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?