General

Els grups de l’oposició de Benissa s’uneixen per defensar els interessos dels veïns i veïnes. Hui a les 20h es farà la manifestació contra la pujada d’IBI i de l’impost de vehicles

Membres dels partits de l'oposició reparteixen informació sobre la pujada de l'IBI i l'IVTM al mercat

Els grups de l’oposició de Benissa han decidit unir-se i treballar amb un front comú després de la gran pujada dels impostos que va imposar el Partit Popular de Benissa. La mesura de pujar l’IBI un 45% i l’IVTM un 53% va obtindre el vot en contra de tots els grups de l’oposició, mentre que va ser aprovada amb la majoria del Partit Popular.

Durant el plenari, Compromís, Reiniciem, PSOE i CIBE van demanar que aquesta mesura es negociara i es deixara damunt de la taula per valorar diverses alternatives, mentre que el Partit Popular va fer cas omís a aquestes rèpliques. Front aquesta decisió arbitrària, els grups de l’oposició, junt amb la plataforma de denúncia ciutadana, Benissa Actua, han convocat una manifestació contra aquesta mesura.

Com han difós, aquesta manifestació tindrà lloc hui divendres, 24 de novembre, a les 20.00h a la Plaça Rei Jaume I de Benissa i comptarà amb una gran part de la població que ja s’han manifestat contra aquesta mesura que, segons l’oposició, “sols fa que esprémer a les persones, mentre el PP vota pujada de sous”. De la mateixa manera, des de l’oposició volen “que l’equip de Govern tinga en compte les opinions de la ciutadania i que deixe de costat la prepotència i arrogància que manifesta”.

L’oposició proposa deixar-la sense efecte

Els grups municipals han presentat una proposta per al següent plenari amb la que volen tornar a debatre aquesta pujada, amb l’objectiu que el Partit Popular obtinga una visió democràtica i valore les opinions de la bancada de l’esquerra que, al cap i a la fi, representant una major part de la població en obtindre més vots.

Amb aquesta proposta, els grups municipals volen deixar sense efecte la brutal pujada d’impostos. En Benissa, segons l’informe que es va presentar durant l’últim plenari, quasi un terç de les famílies de Benissa viuen en una situació d’exclusió, per la qual cosa, aquesta mesura augmentaria aquesta situació.

Mentrestant, durant l’última setmana s’han donat a conéixer diverses informacions que han denunciat que l’alcalde, Arturo Poquet, no ha pagat l’IBI de la seua residència des que viu allí, en considerar-se la parcel·la com a solar, en compte d’edifici familiar.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?