General

Més de 700 persones es manifesten a Benissa contra la pujada de l’IBI i de l’impost de vehicles

Manifestació contra la pujada de l'IBI i l'impost de vehicles a Benissa

Més de 700 persones es van manifestar ahir pels carrers de Benissa baix el lema “No a la brutal pujada d’impostos” per a mostrar el seu malestar contra l’aprovació, per part de l’equip de govern del PP, de la pujada d’un 45% de l’IBI i del 53% de l’Impost de Vehicles.

Els manifestants, amb casseroles i xiulets, van eixir a les 20.00h des de la Plaça Rei Jaume I i van recórrer el nucli antic, passant per davant de l’Ajuntament i de la residència del batle, Arturo Poquet. En aquest punt es van sentir clams en la capçalera de la manifestació, en referència al fet que la residència on viu el batle no paga l’IBI que li pertoca en tindre la consideració de solar urbà.

La manifestació va tornar a la Plaça Rei Jaume I, on membres de la societat civil i de diverses formacions polítiques van llegir els manifests en contra de la pujada d’impostos i sobre el colp dur que suposa per a les famílies benisseres. En especial, aquelles amb dificultats per a arribar a final de mes o en risc d’exclusió social, que suposen un 30% de la població.

Per part de la portaveu de Compromís, Mari Carme Ronda, es va acusar l’equip de govern d’intentar boicotejar la manifestació, perquè no havia proporcionat l’Ajuntament un equip de megafonia per a la lectura dels manifests, que s’havia sol·licitat prèviament, i que va haver de ser suplit per part de l’organització a correcuita.

L’organització va animar les persones assistents a acudir al pròxim plenari, que se celebrarà el pròxim dimarts 28 de novembre a les 20.00 h a les Cases del Batle per continuar fent pressió en contra d’aquesta mesura.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?