Cultura

Teresa Morell, nova directora de la Seu Universitària

La Seu Universitària de Benissa té nova directora, Teresa Morell Moll, que assumeix aquest càrrec en començar també el curs acadèmic. Morell és professora titular de la Universitat d’Alacant en el Departament de filologia anglesa i ha afirmat que seguirà amb la mateixa línia d’actuacions que s’ha portat fins el moment.

Per a aquest primer trimestre del curs escolar s’ha dissenyat una programació d’activitats que abasta els ja coneguts cicles de conferències del Runar (el tercer divendres de mes) i la projecció de pel·lícules dins del Cicle “La Finestra Indiscreta” (tots els dijous).

S’ha programat també una sèrie de tertúlies literàries entorn de llibres en valencià, organitzades pel casal Jaume I, en les quals s’analitzaran les obres en companyia dels seus autors. D’altra banda, es realitzaran excursions i un circuit amb bicicleta, a més de diversos concerts i exposicions. Les exposicions, per exemple, tractaran els temes de la violència de gènere o mostraran les obres dels pintors locals.

L’agrupació fotogràfica de Benissa, creada fa ben poc, també col·laborarà amb la Seu, organitzant tallers i exposicions fotogràfiques. La Seu Universitària informarà puntualment sobre totes aquestes activitats que es desenvoluparan al llarg dels propers tres mesos.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?