Cultura

La Seu Universitària compta amb una nova aula d’informàtica

El rector de la Universitat d’Alacant, Salvador Ordoñez , acompanyat pel Vicerector de Coordinació i Comunicació, Roque Moreno, s’ha reunit aquest matí amb l’alcalde Benissa, Juan Bautista Roselló i el Director de la Seu Universitària, Joan Borja, per a fer balanç de les activitats que es porten a terme en aquest centre. Després d’aquesta reunió s’ha procedit a la inauguració d’una nova aula d’informàtica que podrà donar servei als estudiants dels cursos que s’imparteixen en la Seu, a més de tots els veïns de Benissa i la comarca que ho necessiten.

L’aula d’informàtica consta d’un servidor i 15 ordinadors amb connexió a internet, i a través dels quals es poden consultar més de 10.000 llibres digitalitzats que posseeix la Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes. A més es podran realitzar gestions administratives com formalitzar les matrícules universitàries, etc.

Per altra banda, l’alcalde de Benissa ha avançat la intenció d’habilitar un ala del Convent Franciscà del municipi perquè els estudiants dels cursos d’estiu i altres activitats programades per la Seu Universitària disposen d’un lloc per a allotjar-se durant aquest període de temps. Aquest espai té capacitat per a 60 persones i podria estar llest per al pròxim estiu.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?