Cultura

La Seu universitària organitza el I curs de cultura popular

El director de la Seu Universitària de Benissa, Joan Borja, acompanyat de l’alcalde de Benissa, Juan Bautista Roselló, ha presentat la programació que desenvoluparà aquesta institució durant aquest últim trimestre de l’any.

Destaca, entre els esdeveniments programats, com a novetat, el I Curs de Cultura Popular que es desenvoluparà entre el 28 i el 31 d’octubre i que se centrarà en “la Narrativa Oral: Rondalles i llegendes en l’imaginari col·lectiu contemporani”, i que forma part d’un projecte que pretén ser un pont cultural entre la Marina Alta i les Illes Balears. També com a novetat, el 3 de novembre comencen unes xerrades en el marc del projecte “Escriure el País”, la primera de les quals correrà a càrrec de l’escriptor Bernat Capó.

Continuen cicles ja consolidats com els del col·lectiu El Runar o el cicle “Descobrir la Marina”, a més de les exposicions i tallers en col·laboració amb els col·legis del municipi. En aquest últim cas, es repeteix l’experiència “Xiquetart”, que el passat any va tenir un gran èxit entre els més de 400 escolars que van participar.

Completen la programació activitats com els cursos de ioga, taichi o d’educació permanent d’adults, que organitzats per l’Ajuntament, es desenvolupen en les dependències de la Seu Universitària.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?