Cultura

La nova directora de la seu universitària s’incorporarà el setembre

La nova directora de la seu universitària de La Marina s’incorporarà el setembre, segons ha avançat la coordinadora de les seus de la Universitat d’Alacant, Josefina Bueno. Encara que no ha confirmat el nom de l’elegida, es tracta d’una professora de la universitat alacantina que està en aquests moments de viatge per l’estranger. Bueno va al·ludir a “l’etapa de transició” en què la seu de Benissa no ha comptat amb un responsable directe després de la renúncia de Joan Borja, motivada per motius familiars. “Si és cert que hi ha hagut un període de silenci a causa de les circumstàncies de la dimissió de Borja i també a l’entrada d’un nou equip al rectorat, però per a setembre estarà ja tot solucionat”, segons Bueno.

Tant la coordinadora de les seus de la Universitat d’Alacant com el batle, Juan Bautista Roselló, van destacar el paper exercit per Joan Borja al capdavant de l’extensió benisenca. “Amb ell s’ha demostrat que el paper de director és molt important, perquè Borja sentia el que feia i ens ha deixat molt bon sabor de boca”, en paraules del batle. A començaments de setembre es coneixerà la nova directora del centre i la programació del primer trimestre del curs 2005-06.

Aquest anunci es va realitzar el dijous en el transcurs de la presentació dels cursos d’estiu de la seu de La Marina que tindran lloc la propera setmana. Aquest any, el Fòrum Europa ofereix tres cursos en què participaran al voltant de 80 alumnes.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?