Cultura

La Seu universitària oferta cursos per a majors de 50 anys

La universitat permanent de la Universitat d’Alacant, mitjançant la Seu Universitària de La Marina, a Benissa, obre el termini de matrícula per a cursos dirigits a persones majors de 50 anys. Aquests cursos versaran sobre noves tecnologies, habilitats socials, música clàssica, cinema, la Constitució Europea, etc. Segons ha comentat la directora de la Universitat Permanent, Na Concha Bru, els interessats hauran d’inscriure’s prèviament, i conforme siga la demanda, els cursos aniran impartint-se en els pròxims mesos.

A més, dins dels programes acadèmics de la universitat permanent, s’ha organitzat una sèrie d’activitats dirigides especialment al col·lectiu de residents estrangers de les comarques de la Marina Alta i Marina Baixa. Aquestes activitats se centren en una sèrie de conferències i tallers que començaran a desenvolupar-se a partir de gener i es perllongaran fins a març. Matèries com la Constitució Europea, el medi i el paisatge en la Marina Alta, la legislació urbanística al País Valencià o les tradicions en els diferents països europeus, seran alguns dels continguts que es desenvoluparan de forma bilingüe (anglès-espanyol), amb l’objectiu d’intensificar el vincle entre la Universitat d’Alacant i la població estrangera.

Els interessats en qualsevol d’aquests cursos poden informar-se en la Seu Universitària de Benissa (C/Puríssima, núm. 57-59), o consultar la web www.ua.es/upua . Les classes es distribuiran entre 2 i 3 dies a la setmana i el preu de cada curs és de 48 euros més les taxes administratives.

Per altra banda, la Seu Universitària segueix apostant per una programació atractiva i variada per a tota la població de la comarca. Precisament, aquest pròxim dissabte dia 18 de desembre tindrà lloc a les 21.00 hores en l’Església Parroquial, un concert a càrrec de la banda filharmònica juntament amb la coral universitària, Coral de San José de *Cluny i Cor de Càmera Enarmonia.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?