Cultura

El Cicle de Música a les Ermites visita Benimarraig coincidint amb les festes de la partida

Ermita de Benimarraig
Ermita de Benimarraig

Des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benissa s’ha programat un concert aquest diumenge dia 21 d’agost a les 19.00 en l’ermita de Benimarraig, donant continuïtat al cicle “Música a les ermites de Benissa”, que se celebra cada estiu.

Per primera vegada, un d’aquests concerts celebrats a les ermites de Benissa coincideix amb les festes de la partida. Això ha omplert de satisfacció a la Comissió de Festes de Benimarraig, que ha vist com la programació s’ha vist enriquida culturalment.

El concert serà de música antiga, i estarà a càrrec de Francisco Estévez (Clavicèmbal), actualment director de l’OMA (Orquestra de la Marina Alta). El programa està dividit en quatre parts, en les quals s’interpretaran peces d’Antonio Valente (Intavolatura di cembalo: Romanesca), Henry Purcell (Suite Núm. 1 en Sol major, Z 660), Louis Couperin (Suite en La menor) i J.S. Bach (El Clavecí ben temprat. Llibre I).

Segons ha comentat la regidora de Cultura, Pepa Martí, a causa de la gran afluència de residents estrangers en aquest tipus d’esdeveniments musicals, els fullets que s’han preparat estan tant en Valencià com en Castellà. A més, s’ha fet una difusió important a través de l’oficina de turisme, perquè tots els visitants i turistes tinguen informació directa sobre aquest concert.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?