Cultura

Acaba el cicle de música a les ermites

Concert del cicle "Música a les ermites" celebrat a l'ermita de Pinos
Concert a l'ermita de Pinos

Aquest diumenge passat va tindre lloc l’últim dels concerts del Cicle de Concerts d’Estiu 2010 “Música a les Ermites de Benissa”. L’actuació va estar a càrrec de Francesc Estévez, qui va interpretar un excepcional recital de clavecí amb peces d’Antonio de Cabezón, William Byrd, Girolamo Frescobaldi, Jacques de Chambonnieres, Johann Jakob Froberger i Johann Sebastian Bach.

L’ermita de Pinos va ser l’escenari escollit per a aquesta ocasió, espai que es va quedar menut per acollir al nombrós públic assistent, destacant la gran quantitat de veïns de la partida i molts residents estrangers, que no es varen voler perdre l’oportunitat de viure aquest concert.

El cicle “Música a les Ermites de Benissa” que per segon any consecutiu organitza la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benissa està resultant un atractiu cultural per a la localitat durant el període d’estiu. Enguany, va tindre lloc també l’actuació del Duet Dolce Divas, a l’ermita de Pedramala, restant les ermites de Benimarraig i de Lleus per programar les actuacions de l’any 2011, tenint en compte que a Sant Jaume, Santa Anna i la Fustera, hi varen haver les actuacions de la primera edició.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?