Cultura

Aquest diumenge té lloc l’últim concert del cicle “Música a les ermites”

Presentació del cicle Música a les Ermites 2010 a l'ermita de Pedramala
Presentació del cicle

Aquest diumenge 12 de setembre, està programat l’últim dels concerts del Cicle de Concerts d’Estiu “Música en les Ermites de Benissa” 2010, organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benissa. Serà a les 20.30 en l’Ermita de Pinos, amb la intervenció musical del clavicembalista Francesc Estévez, entre altres coses molt conegut en el món musical per ser el director de l’Orquestra de la Marina Alta (OMA) des de la seua fundació l’any 1998.

Aquest recital inclourà obres dels principals compositors per clavicèmbal com són Antonio de Cabezón, William Byrd, Girolamo Frescobaldi, Jacques de Chambonnieres, Johann Jakob Froberger i Johann Sebastian Bach.

Xavi Tro, regidor de cultura, ha manifestat la seua satisfacció pel resultat del primer concert d’aquest segon cicle que va començar l’any passat, per l’assistència de públic i per la qualitat de l’actuació. Concretament la del duet Dolce Divas, format per la soprano i flautista Clarie Post i la pianista Kirsty Orr, el mes passat de d’agost en l’ermita de Pedramala, i anima per tal que els benissers i els visitants continuen donant resposta amb la seua presència i gaudint de la música en espais històrics i entranyables com són les ermites de Benissa, en aquest cas la de Pinos enclavada en un espai natural immillorable.

Amb aquest concert es tanca el cicle per enguany amb el que junt amb el de l’any passat ja s’han visitat les ermites de Santa Anna, Benimarco, La Fustera, Pedramala i ara Pinos. L’any que ve li tocarà el torn a les de Benimarraig i Lleus, completant així les 7 ermites que té el nostre poble en tot el seu terme municipal.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?